Lunch

MENU

Heb je even geen zin of tijd om voor jezelf te koken, schuif lekker aan. Daarvoor heb je Casa Knappi.

KOFFIE & THEE

Ik heb gekozen voor Catunambu, gewoon omdat het een keer wat anders is.

Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Spanje en houdt zich reeds sinds 1897 bezig met het ambachtelijk roasten van koffie uit alle uithoeken van de wereld.

Naast koffie bieden wij thee aan van het spaanse merk Tea Querio aan. Het is een hoogwaardige, biologische Fairtrade thee in een biologisch afbreekbaar theezakje. Uiteraard hebben we ook de verse gember en/of muntthee (met limoen).

 

 

DRANKEN

Naast koffie en thee hebben we natuurlijk ook water, frisdranken en heerlijke smoothies. Wel zijn de smoothies afhankelijk van het seizoen. Wij bieden jou wat mogelijk is op die dag.


Ik vind avocado smoothies lekker, maar ook passion fruit en mango. Laat je verrassen!


Lekker een detox na het stappen of een energieke boost op een grijze dag ... alles kan ... alles mag.

BROODJES & SNACKS

 

De broodjes kunnen in eens ook zomaar tosties zijn of misschien zelfs hartige muffins. We bieden dagverse snacks aan. Ik wil jullie afwisseling bieden, zodat jullie van diverse smaken kunnen genieten.


Kom je vaker en heb jij een absolute favoriet? Laat het dan vooral even weten! Ik hou van diversiteit, daarom zal het aanbod regelmatig veranderen....vandaag lekker met avocado, morgen met pittige tomatensalsa, maar misschien ook met banaan en chocopasta.


CAKE & GEBAK

Ik maak de taart zelf. Mijn favoriet is de cheesecake en dan in diverse uitvoeringen. Deze zul je dus ook regelmatig in de winkel aantreffen, misschien ga ik wel h-e-l-e-m-a-a-l los, misschien hou ik het even simpel – dat zien we dan wel.


Of kies je liever een muffin voor bij de koffie of gewoon een koekje, niet dat het uitmaakt qua calorieen, maar het is jouw welverdiend verwenmoment van de dag. Pak het dan!VOLG ONS